Árlista és tudnivalók

Kérjük figyelmesen olvassa el alábbi tájékoztatónkat!

Az árak minimum 2 vendégéjszaka eltöltésére vonatkoznak. 1 éjszakás foglalás esetén a szállás ára 40%-al emelkedik

Amennyiben a feltüntetett szállásdíj alapján számított összeg nem éri el a 100 000 Ft-ot /éj, abban az esetben a 100.000 Ft-ot számítjuk fel éjszakánként. 

Szállásdíj 

 • felnőtt:  4.900 Ft/fő/éj*
 • diák:      4.400 Ft/fő/éj*
 • ovis:       3.900 Ft/fő/éj*
 • 3 éves kor alatt: ingyenes
 • *Nyári időszakban (június 16-tól augusztus 31-ig) +1.000 Ft/fő/éj a szállásdíj
 • Egyéb díjak:
 • Idegenforgalmi adó 300 Ft/fő/éj (mentesül a díjfizetéstől a 18 év alatti személy)
 • 4% turizmusfejlesztési adó (a szállásdíj+ágyneműhuzat díj összegének 4%-a)
 • Ágyneműhuzat: 1.000 Ft/fő (kérhető)
 • A foglalási összeg: 40.000,-Ft lemondás esetén nem jár vissza 

 

A szállás elfoglalható érkezés napján 16:00-tól a távozás napján 14:00-ig kérjük elhagyni (ettől eltérő időpont díjazás ellenében lehetséges). 

Lelkész, pap, szerzetes/nővér részére a szállást díjmentesen biztosítjuk (legfeljebb 2 fő).

Ágyneműhuzat, hálózsákot+lepedőt lehet hozni, használata higiéniai okok miatt kötelező. Törölközőt hozni kell! A ház tisztaságának megőrzése érdekében váltócipőt kérjük mindenki hozzon magával!

Igény esetén 2db baba utazóágyat, 1 etetőszéket térítésmentesen tudunk adni.

Kötelező adatszolgáltatás! Kérjük minden részvevőnél legyen fényképes igazolvány (személyi, útlevél vagy jogosítvány) és lakcímkártya.  A Turisztikai Hivatal tájékoztatása szerint: Az okmány adatszolgáltatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja.

Étkezés

 • Önellátással
 • Kávé: 290 Ft/adag

Konyhai felszerelés és gépek biztosítottak:  2 mosogatógép, 2 mikrosütő, 2 hűtőszekrény, fagyasztó,1 főzőzsámoly,   1 indukciós főzőlap sütővel. 

Kávébabos automata kávéfőzőt biztosítunk, melyhez a kávét mi adjuk, a tejet, cukrot kérjük hozzák magukkal.       A kávé árát a kihelyezett dobozba kérjük betenni!

Ebédrendeléshez ajánlani tudjuk a Bölcs Bagoly Éttermet! Rendelést leadni, az árakról és kiszállításról tájékozódni a 06- 31/785-3915 telefonszámon vagy Facebook oldalukon lehet. Javasoljuk, hogy érkezés előtt 1 héttel vegyék fel a kapcsolatot az étteremmel! 

Megrendelés

Megrendelés előtt, kérjük tekintse át a házirendünket is.

Kérjük csak akkor foglaljon időpontot, ha ön lelkigyakorlat, kurzus szervező, vagy vezető, mert nyaraló, kiránduló csoportokat nem fogadunk.

Szabad időpontokról tájékozódhat a foglaltság menüpontban.

Foglalás menete: Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a szabad időpontra lehetséges- e még a foglalás!(Lehet, hogy már valaki éppen befizette a foglalót, de még nem küldte el róla a bizonylatot)

 A megrendelőlap formanyomtatványt kézzel kitöltve és szkennelve, a foglalási összeg átutalásával és a tranzakciós bizonylatot mellékelve email-ben tudja megküldeni részünkre. A foglalás számla ellenében, és email-ben történő visszaigazolás után válik véglegessé. 

Köszönjük az érdeklődését, sok szeretettel várjuk Önöket!