Házirend

Üdvözlünk a Szent Mihály Major területén. Szeretettel látunk vendégül, gondoskodással és nagy igyekezettel készítettük elő a házat neked, hogy jól érezd magad, pihenj és töltekezz.

A családi házban lakik a tulajdonos házaspár, akik saját költségükből és adományokból tartják fenn a házat.
A közösségi házban két gondnok házaspár lakik, ők a háziak, akik a területen felváltva jelen vannak és kényelmetekről gondoskodnak.

Kérjük az alábbi házirendet tartsd be, hogy a rendet, tisztaságot, az értékeket és testi épségedet megőrizd!

 1. Házi szennyvíztisztítónk nem birkózik meg a WC-be dobott tisztítókendővel, betéttel, gyermek pelenkával és kisautóval, ezért a WC papíron kívül mást ne dobj bele!
 2. Parkolásra, dohányzásra, tűzrakásra és fürdőzésre alkalmas helyeket alakítottunk ki számodra a területen, a háziak segítenek ezek megtalálásában.
 3. Szabadtéri programokhoz sörpadok és sörasztalok állnak rendelkezésetekre. Éjszakára és eső esetén kérjük hozd be az épületbe ezeket.
 4. A házból a sörpadokon és sörasztalokon kívül mást, se széket, asztalt, poharakat, stb ne vigyél ki az épületből!
 5. Aki önellátó, és aki önállóan használja a konyhát, az maga után nem csak rendet, hanem tisztaságot is hagyjon, minden egyes konyhahasználat után.
 6. Ágyhuzat és lepedő használata higiéniai okokból kötelező, ha hálózsákot hoztál és a lepedőt elfelejtenéd, akkor ingyen pótoljuk neked. Ágyhuzat térítés ellenében a háziaktól kapható, ha kérésünk ellenére nem használod, plusz díjazást számolunk fel!
 7. Váltócipő használata kötelező, mert természet vesz körül! Szeretnénk, ha a természet minden szépségével együtt a házon kívül maradna!
 8. Kérjük, a lehúzott szúnyoghálókat ugyanezen okokból ne húzd fel, különösen nyáron és ősszel!
 9. A kápolnát őrizd meg a nyugalmas elvonulás helyének! Ennivalót NE vigyél be és a cipődet is hagyd kívül!
 10. Kérjük a gyermekekkel érkezőket, hogy a gyermekek szülői felügyelettel fürdőzzenek a kis vízben is! A partot védő kövezést ne dobják a vízbe! A lovakat körülvevő villanypásztorhoz ne érjenek hozzá!
 11. Este 10:00 órától, kérjük csendes elfoglaltságot tarts, a házban lakók és gyermekeik nyugalmának érdekében! Természetesen Szilveszter és előre egyeztetett alkalmak kivételt jelenthetnek.
 12. Horgászat feltételeit kérjük a gondnokokkal egyeztessék.

Köszönjük a fáradozását mindenkinek, aki megtiszteli az itt dolgozókat és lakókat a házirend betartásával és hozzájárul gondosságával, odafigyeléssel a ház fenntartásához.

Kérünk magad után rendet hagyj. Számítunk a közreműködésedre különösen a ház elhagyásának napján. Ezért kérjük az utolsó nap az ágyhuzatot húzzátok le és hozzátok a földszintre. A szelektív szemét kivételével a szemetet a nagy kukába dobjátok ki.

Köszönjük!
Lukács család